Surt a licitació l’execució de les obres de 6 projectes d’autoconsum compartit a Capdepera i Sa Pobla

Surt a licitació l’execució de les obres de 6 projectes d’autoconsum compartit a Capdepera i Sa Pobla

Es tracta de 5 instal·lacions en edificis de l’IBAVI (3 a Capdepera i 2 a Sa Pobla) i de l’aparcament del cementiri de Sa Pobla

En total sumaran 260 kW de potència i podran beneficiar a 82 llars i 16 PIMES a Sa Pobla i 70 llars i 10 PIMES a Capdepera

L’Institut Balear de l’Energia (IBE) ha tret a licitació l’execució de les obres de 6 projectes d’autoconsum compartit que beneficiaran un total de 152 llars i 26 empreses de sa Pobla i Capdepera.

El contracte s’estructura en tres lots i com a molt cada empresa en podrà guanyar un. El termini d’execució dels projectes serà de 126 dies en cadascuna de les obres des de la formalització del contracte. Les empreses interessades poden presentar les ofertes fins al dia 9 d’abril del 2023. Podeu trobar la informació relativa a la licitació en l’enllaç següent:

Els projectes

En el cas de sa Pobla es contracta l’execució de dues instal·lacions fotovoltaiques d’autoconsum sobre coberta, situades als edificis de l’IBAVI del carrer del Capità Pere, 72 i del carrer del Mercat, 92, sumant un total de 60 kW de potència renovable. El preu base de licitació és 97.489 euros més IVA. Amb aquestes dues instal·lacions, se’n podrien beneficiar fins a 42 llars i 6 empreses del municipi.

També a sa Pobla, s’ha licitat l’execució d’obres de la instal·lació fotovoltaica d’autoconsum sobre les pèrgoles a l’aparcament del cementiri municipal. Amb aquesta instal·lació es beneficiarien fins a 40 llars, 10 empreses i l’Ajuntament de sa Pobla. L’autoconsum instal·lat sumaria una potència de 100 kW i les obres d’execució surten a licitació per 284.779,46 euros més IVA.

En el cas de Capdepera, l’IBE ha tret a licitació l’execució d’obres de tres instal·lacions d’autoconsum sobre la coberta d’edificis de l’IBAVI situats al carrer de les Roses, 36 i al carrer de les Dones de la Llata, 41 i 49. Aquestes tres instal·lacions han sortit a licitació per un preu de 142.759,68 euros més IVA i amb la seva posada en marxa es podran beneficiar fins a 70 llars i 10 empreses del municipi, gràcies als 100 kW de potència.