Suma't a l’autoconsum!

Una electricitat verda, barata i de km 0 és possible! Cada dia són més les cases, les empreses i els edificis públics que estalvien a la seva factura mentre redueixen emissions gràcies a l’autoconsum.

Connecta’t a una instal·lació pública

Els autoconsums compartits de l’IBE subministren llum verda, barata i local a preu de cost a veïnats i empreses del seu entorn. 

Les plaques es situen a les teulades d’edificis públics i l’electricitat generada es vincula a més d’un consumidor.

Sense fer obres ni canviar de comercialitzadora, si ets a un radi de 2 km d’una de les nostres instal·lacions, inscriu-t’hi i comença a estalviar!

Per una petita quota l’any, serà com si tinguessis les plaques a casa, però sense inversió inicial ni manteniment. Nosaltres ens en fem càrrec!

El consum de les plaques es fa a preu de cost. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura. 

El cost pels consumidors associats és de 100€ per 1 kW/any, cosa que implica un estalvi anual de 300€ per cada 100€ de quota.

El cobrament es domiciliat amb possible fraccionament.

S’hi poden acollir particulars i pimes titulars de consums elèctrics a 2 km de la instal·lació. Per llars, han de ser residència habitual. S’exclouen lloguers vacacionals.

Els consumidors se triaran per convocatòria oberta per un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables. El 95% del sol·licitants entren.

Vols saber si te’n pots beneficiar?

Entra al mapa i mira si ca teva o el teu negoci es troba dins el radi de 2 km d’alguna de les nostres instal·lacions.

Ets una entitat local? Proposa’ns un espai.

Suggereix-nos un espai per a fer un autoconsum compartit omplint aquest formulari.

Optimitza i calcula l'estalvi

Tots els participants dels autoconsums compartits poden consultar les dades de consum desglossades per trams horaris, de forma que puguin optimitzar l’estalvi que suposa formar part d’aquests. A més, a partir de la factura elèctrica, també poden calcular l’estalvi econòmic. 

Produeix la teva pròpia energia

A casa o a la feina, individual o col·lectiu, amb bateries o sense: l’autoconsum és la solució idònia per estalviar en electricitat i sumar-te a la transició energètica.

Una inversió barata, modular, que es recupera en pocs anys i per a les que també hi ha ajudes .

Impulsa projecte col·lectiu

Al poble, al barri, a un polígon industrial, etc. Sigui on sigui, és l’hora de fer la transició! Els projectes col·lectius permeten abaratir el preu d’instal·lació, repartir els costos i compartir-ne l’energia. Pren part per la transició energètica!

Consulta com pots impulsar un projecte d’aquest tipus:

Vols impulsar una comunitat energètica a la teva localitat?

Les comunitats energètiques són la millor manera de produir energia de manera col·lectiva a preu de cost, abaratint així la factura de tots el que hi formen part. Fes-nos arribar, mitjançant aquest formulari, les teves propostes per impulsar una comunitat energètica al teu municipi. Un cop omplert el formulari, avaluarem la viabilitat tècnica de la proposta i ens posarem en contacte per estudiar-la.