Suma't a l’autoconsum!

Una electricitat verda, barata i de km. 0 és possible! Cada dia són més les cases, les empreses i els edificis públics que estalvien a la seva factura mentre redueixen emissions gràcies a l’autoconsum.

Connecta’t a una instal·lació pública

→ Els autoconsums compartits de l’IBE subministren llum verda, barata i local a preu de cost a veïnats i empreses del seu entorn. 

→ Sense fer obres ni canviar de comercialitzadora, si ets a un radi de 500 metres d’una de les nostres instal·lacions, inscriu-t’hi i comença a estalviar!

→ Per una petita quota l’any, serà com si tinguessis les plaques a casa, però sense inversió inicial ni manteniment. Nosaltres ens en fem càrrec!

En marxa

Santa Eugènia

En construcció

Ciutadella, Consell, Sant Antoni de Portmany i Ses Salines

Aviat

Alaró, Algaida, Artà, Campos, Capdepera, Es Castell, Eivissa, Esporles, Ferreries, Inca, Manacor, Maó, Es Mercadal, Palma, Sa Pobla, Sant Lluís i Santa Eulària des Riu.

S’hi poden acollir particulars i PIMEs titulars de comptadors dins els 500 metres d’una instal·lació de l’IBE.

Els consumidors se triaran per convocatòria oberta per un any prorrogable fins als quatre, a partir de quan se llançaria nova convocatòria. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

El cost pels consumidors associats és de 100€ per 1 kW i any, cosa que implica un estalvi de 375€ per cada 100€ de quota.

Per més informació, consulta les convocatòries de cada municipi.

Proposa un espai per a instal·lació d’autoconsum compartit

Apunta-t’hi

Produeix la teva pròpia energia

A casa o a la feina, individual o col·lectiu, amb bateries o sense: l’autoconsum és la solució idònia per estalviar en electricitat i sumar-te a la transició energètica.

Una inversió barata, modular, que es recupera en pocs anys i per a les que també hi ha ajudes .

Impulsa projecte col·lectiu

Al poble, al barri, a un polígon industrial, etc. Siguis on sigui, és l’hora de fer la transició! Els projectes col·lectius permeten abaratir el preu d’instal·lació, repartir els costos i compartir-ne l’energia. Pren part per la transició energètica!

Consulta com pots impulsar un projecte d’aquest tipus:

Consulta les ajudes existents.

Contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte. T’acompanyem en el procés.

Tens una gran coberta i la vols cedir?

L’autoconsum comunitari connecta veïnats amb instal·lacions fotovoltaiques d’edificis públics i privats propers per tal de rebaixar les factures i millorar l’autoabastiment de manera local.

Actualitat d'autoconsum