Capdepera

Comparteix-ho:

L’IBE està desenvolupant tres instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum compartit a Capdepera. S’ubicaran a les cobertes de tres edificis de l’IBAVI, situats al carrer Doctor Gómez Ulla núm. 41 i 49, i carrer Roses núm. 36. 

En total sumaran 100 kW de potència renovable i abastiran 70 llars i 10 empreses a un radi de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1 kW i en el cas d’empreses 3 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Inscripció

Procés d’adhesió tancat. Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

100 kW

70 llars

10 pimes

-65,49 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: