Sa Pobla

Comparteix-ho:

L’IBE està desenvolupant tres instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum compartit a Sa Pobla. S’ubicaran a les cobertes de dos edificis de l’IBAVI, situats al carrer Capità Pere 72 i al carrer Mercat 92, així com una tercera instal·lació que cobrirà l’aparcament del cementiri per mitjà de pèrgoles fotovoltaiques. 

Les tres instal·lacions sumaran 160 kW de potència renovable i abastiran 91 llars i 13 empreses d’un radi de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1 kW i en el cas d’empreses 3 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Inscripció

Procés d’adhesió tancat. Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

160 kW

91 casas

13 pymes

-142,94 t

Finançat amb el fons de l’Impost del Turisme Sostenible del Govern de les Illes Balears.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: