Llevant (Palma)

Comparteix-ho:

HPP C. de la Fe, 43 i C. Per Joan Llobet, 2

L’IBE està desenvolupant dues instal·lacions solars fotovoltaiques d’autoconsum compartit al barri de Llevant a Palma. S’ubicaran a les cobertes de dos edificis de l’IBAVI, situats al carrer Fe, 43 i al carrer Pere Joan Llobet, 2. 

En total, les dues instal·lacions sumaran 57 kW de potència renovable i abastiran 39 llars i 6 empreses d’un radi de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1 kW i en el cas d’empreses 3 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre els autoconsums compartits.

La documentació que s’ha d’aportar per participar en la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre el 18 d’abril a les 00:01 h i el 20 de juny a les 23.59 h, aportant tota la documentació a través del formulari en línia que trobareu aquí.

En aquestes oficines d’atenció també es prestarà un servei d’assessorament al ciutadà sobre com millorar la tarifa elèctrica contractada i altres mesures d’estalvi energètic, i s’informarà sobre les línies d’ajuda disponibles en matèria energètica.

Més informació a les bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

57 kW

39 llars

6 pimes

-35,72 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: