Mancor de la Vall

Comparteix-ho:

Unitat Bàsica de Salut de Mancor de la Vall

L’IBE està desenvolupant una instal·lació solar fotovoltaica d’autoconsum compartit a la Unitat Bàsica de Salut de Mancor de la Vall amb una potència de 30 kW.

De la potència de l’autoconsum, en corresponen 9 kW a l’Ajuntament, quedant 21 kW restants oberts a la participació en aquesta convocatòria, dels quals, com a màxim 6 kW podran correspondre a locals amb activitat econòmica. 

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que se sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació de 1 kW i en el cas d’empreses 2 kW. 

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre els autoconsums compartits.

Com puc apuntar-m’hi?

La documentació que s’ha d’aportar per participar en la convocatòria és la següent:

Consulta la convocatòria i, si compleixes els requisits, sol·licita formar-ne part entre el 25 d’abril a les 00:01 h i el 20 de juny a les 23.59 haportant tota la documentació a través del formulari en línia que trobareu aquí.

En aquestes oficines d’atenció també es prestarà un servei d’assessorament al ciutadà sobre com millorar la tarifa elèctrica contractada i altres mesures d’estalvi energètic, i s’informarà sobre les línies d’ajuda disponibles en matèria energètica.

Més informació a les bases de la convocatòria de participació pública a l’autoconsum compartit.

30 kW

15 llars

3 pimes

-37,76 t

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: