Es Pil·larí (Palma)

Comparteix-ho:

L’IBE està desenvolupant una instal·lació solar fotovoltaica sobre l’edifi del carrer Bernat Jofre, 29 i es pretén el seu aprofitament en règim d’autoconsum compartit entre tots els veïnats i veïnades que estiguin a menys de 2 km.

Així, particulars i empreses de l’entorn podran consumir energia directament de la instal·lació pagant una petita quota anual segons la potència que es sol·liciti a raó de 100 € per cada kW. En el cas dels particulars podran sol·licitar una participació d’1kW i en el cas d’empreses 3 kW. Fet que suposa un estalvi anual de 375€.

Sense cables ni obra o manteniment per part de l’usuari. Com tenir plaques, però sense fer cap inversió. La distribuïdora fa el descompte automàticament a la factura.

Més informació sobre que és l’autoconsum compartit.

Inscripció

Els consumidors s’han triat per convocatòria oberta. La quota de consum s’atribueix durant un any prorrogable fins als quatre. A partir de llavors, s’obrirà una nova convocatòria cada any, si hi ha places disponibles. L’assignació es farà per ordre d’entrada amb prioritat per les llars vulnerables.

60 kW

40 llars

7 pimes

-39,47 t

Projecte finançat en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU.

Tens dubtes? Contacta amb nosaltres a través del següent formulari: